diumenge, 1 de desembre del 2013

Sabadell Handbol 6 – Sant Quirze C 10



Excel·lent primera part

Primera part magníficament jugada, bona defensa en tot el camp, bones combinacions en jugades, encerts i bona punteria en atac que van suposar portar la iniciativa i el control de joc en tot moment. Presagiava bones expectatives.

La derrota va esperonar el contrari, que va sortir enfurismat a la segona part amb una pressió asfixiant a tot el camp sense escatimar les faltes, era molt difícil elaborar el joc i arribar a porteria contraria. Ens vam bloquejar.

La tercera part ja vam reaccionar i vam neutralitzar el seu atac i mantenir la igualada bona part del partit tot i que al final la pressió es va posar al seu favor. 

A destacar que es va haver de canviar al Daniel de la porteria a causa d'una pilotada a la cara després de haver fet 2 aturades.

La tercera part tampoc va tenir gaire historia amb el Sant Quirze sempre per davant amb una pressió molt forta, encara que el nostre joc no va ser dolent i es van fer bones combinacions.

Malgrat la derrota l'equip evidencia una bona progressió, cada vegada gaudim més del joc i més jugadors se sumen al protagonisme.

Primera part 9-7
Han jugat: Daniel (2), Gerard (Porter), Ignasi (1), Jordi (5), Pablo (1)

Segona part 3-16
Han jugat: Javier, Laia (Porter), Marcelo, Pol (1), Ricardo (2)

Tercera part 5-9
Han jugat: Carles, Daniel (Porter), Ignasi (1), Javier (Porter), Jordi (2), Natàlia, Pablo (1), Ricardo (1)

Quarta part 5-12
Han jugat: Gerard (2), Javier (Porter),Jordi (1), Laia, Marcelo (1), Pol (1)