diumenge, 16 de febrer del 2014

Oar Gracia B 6 – Sabadell Handbol 10



Reacció i remuntada

Partit jugat a les 9 del matí i que ens ha costat despertar.

La primera part hem sortit encara una mica dormits i em sofert un bon correctiu, fruit sobretot de la defensa de mantega i els errors a les passades. Això a permès que l'Oar ens hagi sorprès amb un bon joc, molt efectiu i ràpid que ens ha deixat sense opcions en tota la part i que feia témer el pitjor.

Treball de banqueta al descans i a la segona part s'ha sortit amb la lliçó apresa, molta més atenció a la defensa i una bona actuació de Pol a la porteria amb 8 aturades han fet que miraculosament s'hagi donat la volta a la situació es guanyés amb relativa comoditat.

La tercera part hem tornat a patir, malgrat tenir el partit bastant controlat en el joc, amb bona defensa i bon joc d'equip on tots els jugadors han compartit la responsabilitat, els errors finals davant de porta per anotar en situacions clares ha fet que el resultat final fos totalment incert. Hem hagut d'esperar l'acta de l'àrbitre per veure el resultat que finalment ha reflectit la nostra victòria per la mínima.

L'última part ha sigut trepidat, marcada pel bon joc en atac dels dos equips molt efectius, cada gol d'un equip era respòs ràpidament per un gol de l'altre. En total 34 gols en 10 minuts, 3,4 gols per minut de mitjana demostra l'entretingut que ha sigut i l'eficiència dels jugadors. Malgrat tot cal dir que hem mantingut sempre la iniciativa al marcador, amb el protagonisme de Jordi i Ricardo amb 9 i 7 gols respectivament.

Amb aquest partit acabem la primera fase de competició amb el 5è lloc de 9, una meritòria actuació que a anat de menys a més. Ara toca veure que ens espera a la segona fase.

Dir també que Carles, lesionat a l'anterior partit, encara no està recuperat. Li desitgem una ràpida recuperació i tornada a l'equip.

Primera part 15-8
Han jugat: Gerard (porter 3 aturades), Ignasi 4, Javier 1, Laia 0, Marcelo 3

Segona part 8-12
Han jugat: Daniel 1, Jordi 7, Natàlia, Pol (Porter 8), Ricardo 4

Tercera part 12-13
Han jugat: Gerard 2, Ignasi 3, Javier 4, Marcelo (Porter 3), Pol 3, Johnny 1

Quarta part 16-18
Han jugat: Daniel 2, Jordi 9, Laia (Porter), Natàlia, Ricardo 7


Salutacions

Isidre Garcia