diumenge, 30 de març del 2014

Handbol Cerdanyola B 7 - Sabadell Handbol 9



Primera Victòria a domicili

Gran partit de l'equip i primera victòria de la temporada al camp. Ha costat de matinar en dissabte però ha pagat la pena.

Cal dir que el partit de la setmana passada també ens ho han donat per guanyat ja que l'equip contrari va alinear jugadors de més edat.

La primera part disputadíssima, ha costat molt de marcar els gols per ambdues parts només al final hem pogut decantar el marcador. Bon treball de tot l'equip a destacar la efectivitat d'Ignasi i Daniel i la bona labor defensiva de Pablo i Pol, i aturades decisives de Gerard.

La segona encara més renyida amb un marcador sempre molt ajustat i diferències mínimes que fins l'últim segon no estava clar el resultat. A destacar la bona actuació anotadora de Jordi i Carles a la porteria

La tercera part ha sigut la definitiva, guanyada de principi a fi i sense opcions pel rival que ha estat molta estona a 0 sense poder marcar. Liderada per Jordi que ha marcat diferències amb 10 gols i molt ben acompanyada per la resta.

La quarta part, ja amb el partir guanyat, hem tornat a la igualtat, hem començat per davant però les errades amb el llançament han permès al contrari entrar i finalment guanyar-nos per 1.

Felicitats per a tots el jugadors.

Força Sabadell

Primera part 6-8
Han jugat: Daniel 3, Gerard (Porter 3), Ignasi 3, Pablo 2, Pol

Segona part 11-11
Han jugat: Carles (Porter 5), Javier, Jordi 5, Marcelo 3, Ricardo 2

Tercera part 4-19
Han jugat: Daniel 2, Gerard 1, Ignasi 4, Jordi 10, Pablo 2, Pol (Porter 2)

Quarta part 9-8
Han jugat: Carles, Gerard (Porter 3), Javier 2, Marcelo 3, Pol 1, Ricardo 2

Isidre


https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif