dilluns, 7 d’abril del 2014

Sabadell Handbol 5 - Sant Quirze B 11

Altre bon partit
Bon partit el disputat en partit avançat al dijous. Malgrat el resultat final va ser un partit molt disputat que el va guanyar el que va cometre menys errors. El Sabadell va jugar molt bé a estones però el Sant Quirze va aguantar millor la pressió.

La primera part va ser una guerra de trinxeres on cada metre de terreny era una conquista, ningú cedia i ningú fallava, el Sant Quirze amb la iniciativa però el Sabadell retallant i enganxant-los en els segons finals. Una part molt suada i ben jugada en defensa aturant al rival en els 5 gols i aprofitant les poques oportunitats.

La segona pintava semblant però la defensa aquesta vegada va deixar forats que el S. Quirze va aprofitar per marxar en el  marcador i tenir un curs absolutament diferent que no ens va deixar opcions.

La tercera part van tornar les trinxeres i a un període absolutament ajustat, per moltes estones dominàvem al joc però diferents errors no forçats als passes ens tornaven a la igualada de cop.

El S. Quirze pot ser no tant dominador però més regular. A falta d'un minut 9 a 9 i temps mort que ens va treure de ritme. A la tornada un parcial de 0-3 va marcar el resultat final.

La quarta part, també molt ajustada en un estira i arronsa, que finalment se'ns va escapar. Molt hàbil Pablo a la porteria amb 6 aturades i propiciant gols de contraatac amb passades directes de porteria.

Primera part 5-5
Han jugat: Gerard (Porter 4), Javier 2, Natalia, Pablo 1, Ricardo 2

Segona part 3-13
Han jugat: Carles (Porter 2), Ignasi, Jordi 1, Laia, Pol 2

Tercera part 9-12
Han jugat: Gerard 2, Ignasi 1, Javier (Porter 3), Jordi, Pablo, Ricardo 6

Quarta part 7-13
Han jugat: Javier, Jordi 5, Laia, Natalia, Pablo (Porter 6), Pol 2, Ricardo