dilluns, 24 de febrer del 2014

Escola Catalunya 9 – Sabadell Handbol 7



Partit amb alts i baixos, derrota per la mínima

Partit igualat i molt competit que s'ha decidit per detalls.

La primera part molt fluixa s'ha perdut clarament. En defensa molt feble i en atac ha costat molt construir el joc i arribar a porteria amb opcions.

La segona part s'ha dominat en joc en bona part del partit però s'ha fallat a la selecció del tirs a porta, s'ha tirat massa de lluny i amb mala posició el que ha permès al porter contrari, molt encertat, aturar-nos moltes pilotes. Resultat, hem empatat per els pels tot i comptant amb una meritòria actuació de Ignasi a la porteria amb 4 bones aturades que han donat ales a l'equip. Aquesta victòria parcial que hem tingut a la mà i no s'ha aconseguit ens ha costat el partit.

La tercera part semblant a la primera encara que amb millor actitud defensiva i bona actuació a la porteria de Pol amb 5 aturades. Però també hem patit la dificultat per construir en atac.

La quarta part finalment ens ha portar la victòria amb una part molt treballada. S'han solucionat els problemes d'encert davant de la porteria i dominada en bona part però que no s'ha decidit fins al final. Bona part de Ricardo que ha estat desequilibrant amb 10 gols.

Primera part 11-4
Han jugat: Gerard (porter 2 aturades), Javier, Natàlia, Pablo 2, Pol 2

Segona part 9-9
Han jugat: Daniel, Ignasi (porter 4), Jordi 5, Marcelo 1, Ricardo 3

Tercera part 12-5
Han jugat: Gerard 1, Javier 1, Natàlia, Pablo 3, Pol (porter 5)

Quarta part 14-16
Han jugat: Daniel 1, Ignasi (porter 2), Jordi 4, Marcelo 1, Ricardo 10


Salutacions

Isidre