diumenge, 9 de març del 2014

Sant Quirze C 8 - Sabadell Handbol 8



Partit molt dur i empat molt sofert
Meritori empat amb un equip que ha fet servir més agressivitat del que cal amb la permissivitat de l'àrbitre.  Agafades  i  empentes continues,  amb pilota i sense,  i  no  deixar jugar en cap moment han posat el partit molt car.

La primera part no ens han donat opció amb un marcador clar en contra,   malgrat la bon actuació de Pablo.
La segona part hem girat la truita i victòria clara nostra sense donar opcions,  bona actuació de tot l'equip molt bé en defensa i encertat a  l'atac.  Actuació destacada de Jordi,  Ricardo i altra cop de Pablo,  aquesta vegada a la porteria.

La tercera part a tocat altre cop la de sorra, i se'ns han escapat des del principi malgrat la gran efectivitat en atac de l’Ignasi.

La quarta part ens jugàvem l'opció d'empatar el partit,  que s'ha posat molt complicat.  Hem començat perdent però poc a poc hem anat recuperant gràcies a la intensa defensa i el treball d'equip i l'efectivitat golejadora de Daniel, Marcelo i Jordi,  fins arribar als últims minuts  en empat. Passaven el segons i no hi havia manera de desfer l'empat, dominàvem però no entrava el gol que ens feia falta,  l'empat no ens servia.  A falta de pocs segons finalment Javier ha aconseguit clavar el gol de la victòria, ja pràcticament sense temps de reacció pel contrari.

A destacar que Laia a marxat coixejant per una torçada, esperem que no sigui res i una ràpida recuperació.

Primera part 8-3
Han jugat: Ignasi (Porter 2), Javier, Laia, Natàlia, Pablo 3

Segona part 3-7
Han jugat: Daniel, Jordi 3, Marcelo, Pablo (Porter 5), Ricardo 4

Tercera part 13-7
Han jugat: Ignasi 4, Javier (Porter 1), Laia, Natàlia, Pablo 2, Ricardo 1

Quarta part 7-8
Han jugat: Daniel 3, Ignasi (porter 3), Javier 1, Jordi 2, Marcelo 2, Natalia



Isidre