dilluns, 17 de març del 2014

Sabadell Handbol 6 – Handbol Sant Quirze A 10



Partit de molta intensitat

Bon partit el jugat pel equip femení del Sant Quirze, protagonitzat per la jugadora numero 4, molt destacada que ha cobrat la majoria dels gols i no l'hem acabat de neutralitzar en cap moment, juntament amb la seva porteria han sigut la clau del partit.

A nosaltres ens ha mancat una mica de regularitat i l'encert ha anat i vingut per estones. S'ha fallat principalment al joc d'equip i a la selecció de tir. S'ha volgut anar massa directe i sense combinar i ens hem estrellat a la defensa o hem llençat de posicions dolentes.

La primera part s'han comés molts errors que ens han provocat moltes perdudes de pilota i ens han sorprès amb la bona defensa i les individualitats del contrari. No hem trobat el joc de combinació en tota la part i se'ns han escapat al marcador ràpidament.

La segona part ha estat molt ben jugada. S'ha marcat molt millor, no hem comés errades de passades i en atac hem combinat ràpid, per desbordar a la seva defensa en tot moment. Ens marcaven i ràpidament donàvem la rèplica. La combinació Jordi, Ignasi i Daniel ha estat molt efectiva, juntament amb Pablo a la porteria. L'afició s'ha anat amunt amb la gran actuació.

La tercera part hem tornat a caure a la falta de encert a l'hora de fer joc d'equip, les passades no han funcionat i en cap moment en superat amb claredat la seva defensa. Errors, manca de rapidesa i mala selecció dels trets han marcat aquesta part.

La quarta part s'ha tornat a recuperar el ritme i ha estat molt vibrant, amb un frec a frec que finalment se'ns ha escapat per mil·límetres. Segurament perquè finalment no hem aconseguit aturar a la seva jugadora estrella que ha marcat la diferència final. Altre cop bona actuació de Jordi i Gerard a la porteria, i en general tot l'equip defensant.

Primera part 3-8
Han jugat: Gerard (porter 1 aturada), Javier, Marcelo, Pablo, Ricardo 3

Segona part 14-10
Han jugat: Daniel 4, Ignasi 4, Jordi 6, Laia, Pablo (porter 2)

Tercera part 4-12
Han jugat: Carles, Gerard, Javier (porter 2), Marcelo 2, Pablo 1, Ricardo 1

Quarta part 10-12
Han jugat: Daniel 1, Gerard (porter 3), Ignasi 2, Jordi 7, Laia

Isidre